Din handlekurv er tom

Anaheim Ducks plasserer Patrick Eaves på dispensasjoner

20/02/2019 0
Fire spillere har blitt satt på dispensasjoner. Patrick Eaves av Anaheim Ducks og Micheal Haley fra Florida Panthers er på regelmessig frafall, mens goaltenders Thomas McCollum og Michael Leighton har begge signert NHL kontrakter for resten av sesongen og måtte bli gjennomført gjennom prosessen. McCollums toveisavtale med Nashville Predators vil se ham tjene $ 650K på NHL-nivået ($ 100K i AHL) for resten av sesongen, mens Leightons kontrakt med Vancouver Canucks vil ha samme NHL-lønn.
 
Eaves er kanskje den mest overraskende av gruppen, gitt spenningen over hans ankomst i Anaheim i slutten av 2016-17 sesongen. Veteranen fortsatte å finne en perfekt passform med Ducks og scoret 11 mål ned strøket for dem, ferdig med en karriere høy på 32 på sesongen. Dessverre tok tingene en katastrofal tur sist sesong da Eaves ble diagnostisert med Guillain-Barre syndrom og spilte bare to kamper for Ducks. Dette året har blitt skadet av skade etter skade, noe som førte til bare syv kamper spilt av den 34 år gamle vingen.
 
Med en annen sesong som er igjen på hans treårige, $ 9.45M-kontrakt vil det være vanskelig for et lag å rettferdiggjøre et krav på Eaves, som ikke har et poeng i år. Med det i tankene vil bruk av avstander gi ildene en sjanse til å bevege ham frem og tilbake hvis det er nødvendig.
 
Vancouver har blitt strapped for goaltending hjelp siden handel unna Anders Nilsson og mister Mike McKenna på dispensasjoner, og Leighton har gjort nok for å fortjene en NHL-avtale. Den 37-årige netminderen har en .912 spareprosent over fire kamper med Utica Comets og vil trolig tjene som nødforsikring for Canucks nedover strekningen.