Din handlekurv er tom

Antti Raanta, OT mål løfter Arizona Coyotes til femte straight s

05/11/2018 0
GLENDALE, Ariz. - For fire raske spill var Arizona Coyotes (7-5-0) i førersetet.
 
På fredag ​​var det mer som Coyotes hengte på bakluken til en fartsbil. Men uansett kom de til deres destinasjon, og vinner sitt femte rette spill med en Michael Grabner overtidsvinner, 4-3, over Carolina Hurricanes.
 
"De er ikke alle Oscar-vinnere," sa Brad Richardson. "Det var veldig styggt. Men vi tok det av, så det er en god ting. Vi var ganske slags holdt på for kjære liv, fikk overtid og så vant. Så vi tar det. "
 
Arizona var outshot 51-25, markerer både det høyeste antall skud tillatt denne sesongen og det færre antall skudd tatt i år for Coyotes. Dette, til tross for å komme ut av portene, var varmt med tre mål i løpet av 3:45 i den første perioden for å gjøre det 3-0.
 
Coyotene fikk førstevalgsmål fra Richardson (shorthanded), Brendan Perlini (på kraftspillet) og Nick Cousins ​​(jevn styrke), men ga et mål til tidligere Coyote Jordan Martinook i den andre perioden for å ta en 3-1-ledelse inn i pause. Hurricanes scoret kl 13:42 og 14:22 i tredje for å knytte det opp med mål fra Andrei Svechnikov og Jordan Staal, og det tvang OT.
 
Grabner scoret på en feed fra fettere på 1:17 i ekstra ramme, og Coyotes flyttet til 5-0 denne sesongen når de ledet etter to perioder.
 
"Vi smuldret ikke, noe som er fint," sa Tocchet. "I fjor ... vi sannsynligvis ville ha smuldret. Spesielt første halvår. "
 
"Jeg tror du kunne fortelle på benken at vi ikke egentlig panikket," sa Grabner. "Det var hyggelig å se og selvfølgelig er de to punktene den største delen vi fikk her."
 
Raanta ga opp tre mål, men gjorde fortsatt 48 lagre 2018 Arizona Coyotes Herrer hockey drakter til salgs. Han var en stor del av Coyotes suksess på fredag, da han og backup goaltender Darcy Kuemper hver har vært hele sesongen. Raanta s lagre prosent forbedret til .928 i seieren.