Din handlekurv er tom

Backes teller på bedre helse, lykke til seg selv, Bruins

20/08/2018 0
David Backes forventer at ting skal være ganske annerledes for seg selv og Boston Bruins denne sesongen.
 
"Vi hadde mange freakskader, mye savnet tid som var litt av engangstypene," sa den 34-årige fremover onsdag mellom spill på Da Beauty League, en 4-på-4 sommer-liga for spillere med forbindelser til Minnesota. "Så ser jeg frem til en hel sesong, går i grøfter, kommer i noen spill og blir dypt i [Stanley Cup] Playoffs.
 
"Det er ingen tvil i mitt sinn, jeg vil sette penger på det, at dette året er bedre."
 
Backes savnet 25 kamper sist sesong, inkludert 17 på grunn av divertikulitt, som er betennelse langs tarmens vegger, og etterfølgende operasjon for å fjerne 10 tommer av tykktarmen. Han ble suspendert tre kamper 7 mars for forstyrrelser mot Detroit Red Wings framover Frans Nielsen og savnet fem kamper etter å ha blitt kuttet av en skate 17. mars mot Tampa Bay Lightning.
 
Han sa sjansene er at slike ting ikke vil gjenta denne sesongen.
 
"Jeg legger det i perspektiv," sa Backes, som hadde 33 poeng (14 mål, 19 assisterer) i 57 kamper. "Du har tyktarmskirurgi - det kommer ikke til å skje i år. Sjansene sier at du får benet kuttet av en skate, som ikke hadde skjedd på 12 år (som en NHL-spiller). En suspensjon som [hadde] aldri skjedd før.
 
"Så alt dette skjer bare i løpet av en sesong - pengene mine er ikke noe som skjer i år."
 
Bruins behandlet skader til andre sentrale spillere, inkludert sentre Patrice Bergeron (brutt fot, underkropp) og David Krejci Hockey drakt barn, som hver savnet 18 kamper. Til tross for det endte de andre i Atlantic Division og Eastern Conference med 112 poeng, en bak Tampa Bay Lightning. Boston tapte til Tampa Bay i fem kamper i Eastern Conference Second Round.
 
En forskjell Backes kan stole på at sesongen har nye lagkamerater. Fremover Riley Nash, Tim Schaller og Austin Czarnik forlatt som gratis agenter, som gjorde forsvareren Nick Holden. Fremover Rick Nash er en ubegrenset fri agent ubestemt om han vil fortsette sin NHL karriere. Fremover Brian Gionta ble ikke signert igjen. Boston signerte fremover Chris Wagner og Joakim Nordstrom, og forsvareren John Moore.
 
Utover disse tilleggene, sa Backes Bruins vil se til de unge spillerne som trakk seg opp i fjor for å gjøre det igjen.
 
"Det er en mulighet for disse gutta til å ta tak i laget og bruke deres ungdom, sammen med den erfaringen vi fortsatt har, og slå den om til det beste laget og for å vinne flere spill for en dypere runde", sa Fremover, som vokste opp i Spring Lake, Minnesota. "Det er målet."