Din handlekurv er tom

Chicago Blackhawks 'Hva hvis ... Hossas boarding straffe ble end

13/08/2017 0
Chicago Blackhawks og Nashville Predators har hatt et par intense Stanley Cup Playoffs-serier de siste årene, og startet med en 2010 matchup som inneholdt et stort "hva om" øyeblikk i Blackhawks historie
 
Da Nashville-predatorene feide gjennom Chicago Blackhawks i 2017 Stanley Cup Playoffs første runde, var det litt hevn for et par ses-serien serier vinner for Blackhawks over Predatorene, i 2010 og 2015.
 
Den 2010-serien var starten på Chicagos løp til sin første Cup i 49 år. Uten seriens seier der, hvem vet hva som ville eller ikke ville ha skjedd mellom da og nå.
 
Fortsetter denne serien av "hva hvis" spørsmål som involverer Blackhawks i Jonathan Toews / Patrick Kane era er en som kommer fra 2010 første runde matchup. Blackhawks var den vestlige konferansens andre frø, men Preds nektet å bli presset til side. Serien ble bundet til to kamper, som gikk til Game 5 på United Center.
 
Og hva et spill som var. Blackhawks gikk opp 3-1 sent i andre periode Chicago Blackhawks hockey drakter til salgs, bare for å se at lederen ble oppløst midtveis gjennom tredje periode og ble til et 4-3 underskudd. The Blackhawks jaget resten av reguleringen, men ting ble ekstremt dicey i de avtagende øyeblikkene.
 
Marian Hossa jaktet Dan Hamhuis til endebordene og sloss for puckbesittelse. Hossa forlenget armene med et skudd på Hamhuis, sender defenseman skulderen først i brettene. Sluttresultatet: en fem minutters hoved til Hossa med bare 1:03 å spille.
 
Du husker resten. Kane tallies med 14 sekunder igjen kort etter at Antti Niemi ble trukket for å få situasjonen tilbake til 5-on-5. Da brister Hossa fra straffeboksen i fire minutter i overtid, planter seg på nettet og flaggermus en rebound forbi Pekka Rinne for å presse serien til 3-2 i Blackhawks-favør.