Din handlekurv er tom

Dukker når halvveis utstillingsspill med mange spørsmål, få svar

24/09/2018 0
Tiden for å få fart på Ducks 'nye fartspill er til stede. Etter en rematch mandag med Coyotes på Anaheim Ducks Herrer hockey drakter til salgs Honda Center, spiller andene vertskap for kongene på onsdag og besøker de kjernefulle grensene til Staples Center neste lørdag.
 
Coach Randy Carlyle sa at de siste to utstillingene ville være melodier for den vanlige sesongåpneren mot Sharks i San Jose. Det er forventet at bare spillerne som er bestemt for Ducks 'åpnings-natteliste vil spille i de to spillene mot Kings.
 
Etter påfølgende nederlag til haiene for å åpne utstillingsspillet, syntes eendene å trenge alt arbeidet de kunne få før de møtte dem for ekte. Det er vanskelig å måle et lags effektivitet når oppstillingen består av en blanding av veteraner og ungdommer, men eendene så ofte ut som uenige.
 
«Trenere har ikke tid,» sa Carlyle. "Det beste å si er at vi ikke panikker av det som nettopp har skjedd. Vi ser vekst. Vi vet at det tar tid å ha 23 gutter, og i dette tilfellet forstår 50-noe gutter (i treningsleir) de subtile tingene som skjer og gjør det. "
 
Omsetninger og forsvarsforstyrrelser har plaget Carlyle. Billige hockey drakter Forbindelsen mellom Ducks forsvar og deres fremover har ikke vært så sterk som ønsket, men kanskje mye av det har hatt å gjøre med lappene sine i tap på 4-1 og 7-3 til Sharks.
 
Ikke alle andens lapses kunne være festet på en posisjon i lineup eller på prospekter. Det har vært rikelig med skyld for å gå rundt, ikke at Carlyle ville knytte den til noen på plass eller etter navn. Han snakket til noen spesifikasjoner da han kritiserte andens lek, skjønt.
 
"Vi er mye mer aggressive i den nøytrale isen," sa han. "Vår nøytrale is har vært en av våre sterkeste drakter i de siste par spillene, så langt som å spille på et system har vi implementert en liten endring til. Vi har funnet at vi har vært i stand til å slå noen pucker over og gi oss litt overgang.