Din handlekurv er tom

Erik Karlsson handler til Pacific Division er veldig nært

30/08/2018 0
Hele sommeren har NHL og sin fan vært på Erik Karlsson Watch Hockey drakt barn. Hvor vil han lande og hvor mye debatt har rastet med fans som prøver å se om hetten og potensielle kunder kan jobbe for sine lag. Vel som vi nærmer oss august kan vi endelig få et svar, og det er ikke Anaheim Ducks.
 
Jeg har ønsket og håpet hele sommeren at Anaheim Ducks GM Bob Murray hadde noen triks opp i ermet. At han ville legge ligaen på varsel ved å anskaffe den største forsvarsfisken på dammen for å sette Duckene over toppen. Hvis denne rapporten skal trodde, ser det ut som at Murray tok sin stang og hjalp og gikk hjem.
 
Eklund hadde Kevin Allen fra USA Today på sin podcast i går. Under podcasten som du kan høre på og lese om her: Allen droppet denne bombehallen. "Konklusjonen av flere generelle ledere er at Karlsson-avtalen vil bli gjort i løpet av de neste dagene."
 
Når han ble spurt om hvilke lag han hadde hørt mest om, citerte han Vancouver Boston Bruins hockey drakter til salgs, Vegas og San Jose. Hvis det er slik, kan vi se på hvordan dette bryter sammen og enda viktigere hva det betyr for Anaheim Ducks.