Din handlekurv er tom

Fire nøkler til å svømme med haiene

03/01/2019 0
San Jose Sharks Skader: Selv om haiene ikke har noen nåværende skader, vil Erik Karlsson sitte ute de neste to kamper. Hans to-spill-suspensjon kom etter en ulovlig kontroll til hodet mot Austin Wagner fra Los Angeles Kings. Han er berettiget til retur på søndag mot Edmonton Oilers.
 
Anaheim dro ikke inn i pause på mye av et høyt notat, og tapte sine siste 3 kamper på veien. I dag ligger Anaheim i den første Wild Card-posisjonen med 43 poeng, bare fire poeng bak Calgary Flames.
 
Anaheim kan hoppe tilbake til minst tredje plass med en seier over Sharks og et Vegas-tap til Colorado i regulering. San Jose vil være uten forsvarere, Erik Karlsson på grunn av en to-spill-suspensjon for et høyt treff til en Los Angeles Kings fremover i sitt siste spill før pause.
 
Mens vår rivalisering med San Jose er litt tam i forhold til den med Los Angeles, sørger California-rivaliteten alltid for en underholdende matchup. Så lenge Anaheim kan inneholde San Jose sine store våpen og spille et smart spill, kan ekkene komme tilbake i vinnerkolonnen før de vender mot en annen Pacific Division fiende i Arizona Coyotes på hjemmeseisen lørdag kveld.
 
Anaheim Ducks Player to Watch-Ondrej Kase: Depite Anaheim Ducks åpenbar mangel på lovbrudd i det siste, Ondrej Kase har rive det opp. Han er bare noen få poeng sjenert av gjennomsnittlig poeng per kamp. Hvis ildene vil gjenkjenne lovbrudd i kveld, kommer det til å begynne med unge Kase.
 
San Jose Sharks spiller til Watch-Timo Meier: På bare 22 år gammel har den unge høyrefløyen vært en av Sharks toppspillprodusenter denne sesongen. Det er sjelden at navnet hans ikke skal være på poengsummen.
 
Spill med følelser, men ikke la det bli bedre av deg: I de to første møtene i sesongen har Anaheim tatt mye straff. Det er egentlig ikke så overraskende fordi vi pleier å være en av de mer straffede lagene i ligaen, men straffen kan være svært kostbare mot en rask, farlig forseelse ledet av gutter som Evander Kane, Timo Meier og Logan Couture.
 
Finn en måte å gjenkjenne lovbrudd på: I forhold til lovbrudd er to, 1-måls innsats og avsluttet for å avslutte kjøreturen ganske bra med tanke på at Anaheim hadde fire pluss mål i seks av de ti siste spillene i desember. Hvert lag har sine nedganger, men det har blitt bevist gang på gang denne sesongen, en eller to målspill skal ikke alltid kutte den. Anaheim må finne måter å komme til en noe inkonsekvent Martin Jones tidlig.
 
Gjør din forskning: Hver gang du hopper inn i haiinfeksjonert farvann, er det godt å gjøre din forskning. Anaheim Ducks må vite hva de står overfor. Sharks er bare ett poeng foran ekkene i standene, og hvis de vil ha et vellykket venture i Shark Tank, må de studere oppførselen til motstanderen.