Din handlekurv er tom

Grant får første hat trick, Ducks topp Blues

18/11/2019 0
Grant fullførte sitt første hat-trick, la til et mål og en assist, og Anaheim Ducks slo St. Louis Blues 4-1 lørdag kveld.
 
Det var bare det andre multigoal spillet i Grants 229-spillkarriere og det første siden 20. oktober 2017.
 
"Jeg tror det tok meg omtrent 300 kamper i American (Hockey) League for å få et hat trick," sa Grant. "Det er en kul følelse med sikkerhet, og noe jeg vil huske."
 
 gjorde 37 besparelser da andene snappet en tap på fem spill.
 
 scoret og gjorde 21 besparelser for Blues, som fikk stemmene på ni spill med sitt første reguleringstap siden 26. oktober.
 
"Vi hadde noen sjanser," sa Blues frem. "Vi hadde mange skudd på nett sammenlignet med dem, men de resulterte ikke i mål, og det betyr at vi må gjøre en bedre jobb, enten være mer foran målvakten eller skape flere andre og tredje muligheter for andre gutter."
 
Grants sekund av spillet hindret en Blues-rally ved å gjenopprette Anaheims to-måls ledelse med et ubehandlet korthåndsmål på 7:20 av sekundet. Grant stjal passet for å skape en utbryter og slo Binnington med en backhander mellom beina for å gjøre det 3-1.
 
"Vi starter mange ganger i vår D-sone, og det er det viktigste for oss," sa Grant. "Det er klart at du vil kunne spille og bruke dine offensive evner og bidra, spesielt når vi har slitt med å score mål som et lag, så det er alltid hyggelig å få det."
 
Det var det fjerde korthåndsmålet i sesongen for Ducks. Blues har gitt opp tre.
 
Grant avsluttet hat tricket med en tomnetter med 1:39 igjen.
 
"Det er stort," sa Ducks-trener Dallas Eakins. "Dereks effekt på resultattavlen er vanligvis ved å holde den utenfor nettet vårt. For ham å sette tre i nettet er åpenbart enormt for gruppen vår. Vi tar scoringen fra hvor enn det er vi kan akkurat nå. ”
 
Getzlaf ga Ducks en 1-0 ledelse fire minutter ut i kampen, og avsluttet på en perfekt utført gi-og-gå med. Getzlaf har 39 poeng på 42 karriere kamper mot St. Louis.
 
"Når som helst du scorer tidlig på veien hjelper det," sa Getzlaf. "Du må ta det du kan få. Jonesy spilte et fint stykke. Selv Ricky () på det første spillet, saktet han litt på det og slo meg kom sent og det fungerte for oss. ”
 
Grant tok 2-0 etter 5,41-markeringen, og utnyttet omsetningen som var forårsaket av sjekk. Det var Grants første mål på seks kamper.
 
"Feil kommer til å skje," sa Bluesenter Ryan O’Reilly. "Det er klart et par som de utnyttet med en gang, og jeg tror det ga dem tillit."
 
Dunn fikk Blues på brettet med en håndledd fra toppen av høyre sirkel for sitt tredje mål i sesongen på markeringen 3:14 i den andre perioden.