Din handlekurv er tom

Milano scorer to ganger, Ducks topp Oilers i OT

28/02/2020 0
Milano nettet vinnermålet på overtid og avsluttet med to mål, og ledet Ducks til en 4-3-seier over Edmonton Oilers tirsdag kveld.
 
Milano ble den 10. spilleren i NHL-historien til å score et overtidsmål i sitt første spill med en franchise.
 
Nicolas Deslauriers og Adam Henrique scoret også for Ducks, som snappet en tap på fem spill. Anaheim har tjent et poeng i sammenhengende kamper etter å ha tapt på overtid til Golden Knights på søndag.
 
John Gibson hadde 29 redninger for Ducks, som aldri etterløp da Edmontons toppscorende trusler Connor McDavid og Leon Draisaitl ble holdt uten skudd på mål i løpet av de to første periodene.
 
, Draisaitl og Andres Athanasiou scoret for Oilers. hadde 17 redninger på 21 skudd for Oilers. Edmonton har et viktig Pacific Division-spill på veien onsdag mot førsteplassen Vegas Golden Knights.
 
Milans vinner kom på 2:05 på overtid, da han scoret fra like foran Smith.
 
Henrique sto opprinnelig foran Smith med Milano på vingen, men spillerne byttet raskt plass. Pucken gikk øyeblikkelig til Henrique på vingen, og han satte en rask pasning rett på Milos pinne for vinneren. Milano, et tidligere utkast til førsteutkast i 2014, ble kjøpt mandag i en handel med Columbus Blue Jackets.
 
"Vi hadde et sett som ikke fungerte, men vi dro med tarmen der," sa Milano som hadde fem mål på 46 kamper med Blue Jackets denne sesongen. “Henrique ba meg bytte ut, og han ga meg en god pasning. Jeg bare trykket på den. ”
 
The Ducks vant for første gang siden 16. februar, og vant hjemme for første gang siden 29. januar, og endte en femkamp med å miste skrens i deres egen bygning.
 
Oilers har nå tapt tre av de siste fire kampene sine (1-1-2) mens de kjemper om sluttspillposisjonering.
 
"Vi er ikke i en posisjon der vi skal kaste bort (poeng)," sa hovedtrener for Oilers, Dave Tippett. "Vi burde betale godt og få poeng, så det er den frustrerende delen."
 
Milano ga Ducks en 1-0 ledelse 5:46 ut i kampen da han tvang en omsetning i Oilers-sonen og presset pucken mot målet. Han klarte å jage den ned og slo den til venstre side av nettet, forbi Smith.
 
"Det er klart, du ser hastigheten og ferdighetene hans, og det kan være en forskjellsprodusent der ute, så det var hyggelig å få det innsprøytet i lagoppstillingen," sa Henrique om sin nye lagkamerat. "Det var flott å se ham komme på scoringsarket (tidlig), og det tok nok litt av nervene der borte."
 
Deslauriers gjorde 2-0 ved 13:12 av åpningsperioden da han scoret fra like foran Oilers 'mål etter å ha tatt en perfekt pasning fra venstre hjørne fra. Det var Deslauriers 'fjerde av sesongen.
 
Oilers scoret ikke sitt første mål før 9:09-markeringen av den andre perioden, da Athanasiou matet en pasning til Ennis foran Ducks 'mål. McDavid tjente en sekundær assist på målet, 15. Ennis. Athanasiou ble kjøpt mandag i en handel med Detroit Red Wings.
 
Draisaitl bandt stillingen 2-alt på 4:23 i den tredje perioden da han avfyrte et skudd fra høyre sirkel av en pasning fra. Det var Draisaitls 37. sesongmål. Det var også Oilers '55. power-play-mål for sesongen med Draisaitl som tjente et poeng på 40 av dem.
 
Henrique ga Ducks en kort 3-2 ledelse klokka 12:33 av den tredje perioden da han tok en pasning fra i sporet, gjorde et par trekk og satte pucken forbi Smith for sin 24. sesong. Heinen ble kjøpt i en handel fra Boston Bruins mandag.
 
I tillegg til Milano og Heinen debuterte tre andre Ducks med laget etter den nylige oppsving eller handel: venstre ving og forsvarer og.
 
"Alle de karene som kommer inn, jeg er sikker på at det var en spennende dag for dem, men du vet aldri hva du kommer til å få når du kobler inn fem karer i en lagoppstilling," sa hovedtrener Dallas Eakins. "Det er klart, Sonny som kommer inn og scorer tidlig, er absolutt en god ide for selvtilliten hans, det er helt sikkert."
 
Oilers bandt det 3-3 mindre enn tre minutter senere da Athanasiou scoret sin 11. av sesongen og først med Oilers etter en pasning fra Ennis. I tillegg til Athanasiou, gjorde Ennis og forsvarer sin debut for Oilers.
 
"Jeg mener (det var) tydeligvis ikke en god nok start," sa McDavid, som avsluttet med tre assists og to skudd. "Vi var bare ikke klare til å dra. Et par nye ansikter i lagoppstillingen ... Jeg er ikke sikker på hva det var. Jeg likte vår vilje til å kjempe tilbake ... Det er et stort poeng for oss."
 
MERKNADER: Oilers-vingen var en riper med en ankelskade som skjedde i søndagens seier over Los Angeles Kings. Yamamoto, et tidligere utkast til første omgang i 2017, har ni mål og 12 assist på 21 kamper. Edmonton husket frem fra Bakersfield i AHL. ... The Ducks foretok en rekke trekk av hensyn til sluttspillet til AHL-tilknyttede San Diego. Venstrefløyen, høyrefløyen, senteret Sam Steele og Djoos ble alle tildelt, og deretter umiddelbart tilbakekalt til Ducks for å gjøre dem kvalifisert til AHL-sluttspillet. Høyre ving