Din handlekurv er tom

NHL Network lanserer Ducks Franchise Classic-spill onsdag

29/05/2020 0
NHL klør kanskje for å komme tilbake på isen, men inntil det er trygt å gjøre det, er gamle hockeykamper det vi har fått jobbe med. Heldigvis starter NHL Network på nytt sin Franchise Classics-serie, og spiller av de største spillene i hvert lags historie.
 
Enten du er en ny fan som ønsker å lære litt Ducks-historie (selv om vi refererer til aughtene som "historie" får meg til å føle meg gammel) eller en eksisterende fan som vil ta en spasertur nedover minnefeltet, har NHL Network planlagt en hel dag med Ducks playoff klassikere for deg.
 
Selv om de bare skal kringkaste Ducks-gevinster, er dagen strukturert på en måte som viser stigningen det tar for et lag å tjene den første Stanley Cup - selv om det i virkeligheten skjedde litt uaktuelt.
 
Fra og med spill 5 av den vestlige konferansen finalen i 2007, ser vi Ducks i spillet 6 i Stanley Cup-finalen fire år tidligere - en serie de til slutt tapte. Dagen vil avsluttes med franchisets første hvert Stanley Cup-mesterskap, vunnet i Game 5 mot Ottawa Senators i 2007.