Din handlekurv er tom

NHL Rykter - Boston Bruins Notes

16/06/2017 0
 
En kortsiktig sammenligning kan være Nikita Kucherov og hans treårige, $ 14.300.000 broavtale. Pastrnak kunne se etter en Artemi Panarin toårig broavtale på 12 millioner dollar hvis det skulle gå på kort sikt.
 
Bruins og Pastrnak kunne se på å gjøre en fem- eller seks-årig avtale, kanskje lenger.
 
Langsiktige avtaler kan være Johnny Gaudreau (seks år på $ 6,75 millioner per), Sean Monahan (syv år på $ 6,38 millioner per), Filip Forsberg (seks år på $ 6 millioner per) eller Vladimir Tarasenko (åtte år på $ 7,5 millioner).
 
Joe Haggerty of CSNNE: (mailbag) The Bruins har sterkt behov for en topp-seks venstre vinger som kan score. De kunne også bruke en topp-fire venstre defenseman.
 
De kunne fylle venstre ving internt, men [Haggerty] tror at de vil handle for en forsvarsmann. Handelsalternativer kan være Jonas Brodin, Sami Vatanen, Tyson Barrie eller Matthew Dumba.
 
De må være i orden med å flytte en første runde plukke, Ryan Spooner og kanskje til og med Frank Vatrano eller andre prospekter.
 
De kunne se frem til å bevege seg fremover som Spooner og Jimmy Hayes, og kanskje forsvareren Adam McQuaid.
 
[Haggerty] tror ikke Bruins er i markedet for å betale for en gratis agent å fylle et av hullene sine. Tror ikke at de vil være forpliktet til langsiktige til noen som Karl Alzner.
 
Hvis du ser på gratis agenter, bør du se etter tilbudet som Riley Nash og Dominic Moore-typene de gjorde siste offseason.