Din handlekurv er tom

NICKLAS BACKSTROM HAR VÆRT VOCAL LEADER OF THE CAPS

23/05/2017 0
Playoff-feilene i Washington Capitals kommer sjelden med sølvfôrringer, men det var en positiv å komme ut av årets postseason som vokal leder fremstod fra innsiden av skapet.
 
Nei, det var ikke kapteinen Alex Ovechkin, som synes å ha mer av en "lead by example" type personlighet. I stedet var det den myktalte, ofte oversett og overskygget Nicklas Backstrom som tok opp mantelen.
 
"Det er ikke veldig ofte, men når noe må sies, gjør Nick en god jobb og sier det og folk hører," T.J. Oshie sa.
 
Det trengs stort sett i Washingtons andre runde-serie mot Pittsburgh Penguins. Da kappene mistet både spill 1 og 2 hjemme for å starte serien, var det Backstrom som snakket opp i et lagmøte som fulgte med spill 2. Når kappene falt i et 3-1-seriehull, var det Backstroim som støttet ordene sine Og førte laget til et spill 7.
 
"Vi la et egg i Game 4, jeg mener absolutt lagt et egg da vi burde ha bare chomping på biten for å komme tilbake hit 2-2," sa Matt Niskanen. "Og siden da var spill 5 og 6, [Backstrom den] mest dominerende aktøren i serien. Bare styrket sitt spill, dominert. Jeg trodde han viste et ton tegn der. ... Den fyren la den på linjen, og det er det du trenger å se fra dine beste spillere, og han var fantastisk. "
 
Backstrom avsluttet serien med syv poeng i syv kamper, inkludert tre i spill 5 og 6 for å hjelpe Washington å tvinge et spill 7.
 
Ved 29 år og etter 10 sesonger med laget, er Backstroms opplevelse åpenbart respektert blant lagkameratene, men gitt sitt normalt reserverte temperament, er det hans ord som virkelig bære vekt.
 
"Han er en ganske stille fyr," sa Oshie. "Han er reservert, han er ekstremt klar med sine følelser og med sitt hockeyspill, hvordan han bærer seg på isen. Når ting må sies og Nick snakker og han står opp og han sier noe, hører du fordi han bryr seg, han tenker på hva han sier, og han sier de riktige tingene og mange av de rette øyeblikkene. "
 
"Det er ubehagelig for ham å si ting som er ubehagelig, men noen ganger er det det du må gjøre, du må gå ut av huden din, tror jeg," sa Niskanen. "Han hadde noen ord for oss som en gruppe, og så støttet han det opp, og jeg har tonnevis av respekt for ham slik han håndterte seg i denne serien."
 
Gjennom årene har Backstrom blitt mer komfortabel med sin rolle på laget og har vokst til en leder. Nå, etter flere år med postseason skuffelse, er han ferdig med å bekymre seg for å snakke opp.
 
"På dette punktet bryr jeg meg ikke mer," sa han. "Jeg skal bare være ærlig, hva jeg tror. Kanskje jeg har snakket litt mer enn i tidligere år. Jeg er en ærlig fyr jeg tror, ​​og jeg skal bare si hva jeg føler at må bli sagt. "
 
Hans lagkamerater vet at det kommer fra et bra sted, og de respekterer ham enda mer for det, spesielt når han er i stand til å sikkerhetskopiere sine ord på isen. Han gjorde det i playoffs og nå gjør han det for Sverige.
 
Siden han ble med i landslaget i IIHF-verdensmesterskapet, har Backstrom to mål og fire assists i fire kamper og vil nå forsøke å lede Sverige til sitt første verdensmesterskap siden 2013. De møter Canada i finalen på søndag.
 
Det er bare den type forestillingen hans lagkamerater har kommet til å forvente.
 
"Man bryr seg om det," sa Niskanen. "Han er en fyr som bare, han vil ha så ille å ha mer suksess, og han bryr seg om de riktige tingene. Jeg har størst respekt for Backy og måten han reagerte i år. Når tiden ble ubehagelig og tøff, ble han bedre. "