Din handlekurv er tom

Personvern og sikkerhet

Velkommen til vår nettbutikk. Vårt mål er at du føler deg så komfortabel å bruke vår nettside mens du handler i ditt lokale kjøpesenter. Når du kjøper produkt (er) fra vår nettside, tar vi spørsmålet om sikkerhet på alvor. Hver gang du oppgir kredittkortnummeret ditt, fakturerings- og fraktinformasjonen din når du kjøper, bruker vi SSL-teknologien for industriell standard SSL (Secure Sockets Layer) for å hindre at informasjonen blir avlyst.

Vårt engasjement for personvern

Ditt privatliv er viktig for oss. For å holde personvernet ditt tryggere, gir vi denne varslingen, forklarer våre online informasjonspraksis og valg som du kan gjøre om hvordan informasjonen din samles inn og brukes. For å gjøre denne kunngjøringen enkel å finne, gjør vi den tilgjengelig på vår hjemmeside og på ethvert punkt der personopplysninger kan bli forespurt.

Informasjonen vi samler inn:
Denne kunngjøringen gjelder alle opplysninger som er samlet inn eller sendt inn på vår nettside. På enkelte sider kan du bestille produkter, gjøre forespørsler og registrere deg for å motta materialer. Personlige opplysninger som er samlet på disse sidene, er Navn, Adresse, E-postadresse, Telefonnummer, Kreditt- / debetkortinformasjon. På enkelte sider kan du sende inn informasjon om andre personer. For eksempel, hvis du bestiller en gave på nettet og vil ha den sendt direkte til mottakeren, må du sende mottakerens adresse. I slike tilfeller er typer av personlig informasjon samlet navn, adresse, telefonnummer.

Måten vi bruker informasjon på:
Vi bruker informasjonen du oppgir om deg selv når du bestiller en bestilling for å fullføre bestillingen. Vi deler ikke denne informasjonen med utenforstående parter, unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre bestillingen. Vi bruker informasjonen du gir om noen andre når du bestiller en bestilling for å sende produktet og bekrefte levering. Vi deler ikke denne informasjonen med utenforstående parter, unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre bestillingen. Vi bruker ikke-identifiserende og samlet informasjon for å designe nettstedet vårt bedre og dele med annonsører. For eksempel kan vi fortelle en annonsør at X antall personer besøkte et bestemt område på vår nettside, eller at Y antall menn og Z antall kvinner fylte ut vårt registreringsskjema, men vi ville ikke avsløre noe som kunne brukes til å identifisere De individer. Til slutt bruker vi aldri eller deler personlig identifiserbar informasjon som er levert til oss på en måte som ikke er relatert til de som er beskrevet ovenfor, uten at du også gir deg mulighet til å fravike eller på annen måte forby noen slike ikke-relaterte bruksområder.

Vårt engasjement for datasikkerhet

For å forhindre uautorisert tilgang, opprettholde data nøyaktighet og sikre korrekt bruk av informasjon, har vi satt inn passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å sikre og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Slik får du tilgang til eller rett informasjonen din:
Du kan få tilgang til å gjennomgå alle dine personlig identifiserbare opplysninger som vi samler inn online og vedlikeholde ved å sende oss en forespørsel skriftlig til adressen som er oppført på Info-siden. Vi bruker denne prosedyren for bedre å beskytte dine opplysninger. Du kan rette feilfeil i din personlig identifiserbare informasjon ved å sende oss en forespørsel som troverdig viser feil. For å beskytte ditt privatliv og sikkerhet, vil vi også ta rimelige skritt for å bekrefte identiteten din før du gir tilgang eller korrigerer.

Hvordan kontakte oss:
Skulle du ha andre spørsmål eller bekymringer om disse personvernreglene, vennligst send oss ​​en epost eller kontakt vår kundeservice online.