Din handlekurv er tom

Pittsburgh Penguins Phil Kessel Trade Rykter og Arizona Coyotes

22/05/2019 0
Det ser ut til at på omtrent denne tiden hvert år siden han ble ervervet, holder Phil Kessel-handelssangene hodet gjennom isoverflaten til PPG Paints Arena i Pittsburgh.
 
Denne gangen rundt ryktene kan ha noen gyldighet. Det virker som at daglig leder Jim Rutherford er mer åpen for å handle sin stjerne 31 år gamle høyre ving for å søke nye beite. Det har blitt rapportert at hovedspiller Mike Sullivan er trøtt av Kessel's antics og gjorde alt han kunne for å holde laget sammen. Det var til og med spekulasjoner om at Kessel og Evgeni Malkin ikke så øye-til-øye.
 
Det er mange lag som vil gjerne legge til en bevist scorer (selv om han er en smerte) til sin liste. Lag som trenger scoring, kommer til å tenke mest.
 
Som Arizona Coyotes. Kessel blir ryktet for å bli med sin tidligere assisterende trener Rick Tocchet (som var i Pittsburgh). Det er ikke gamle nyheter. I juni i fjor ble det også snakket om, men ingenting skjedde. Kan coyotene som var en fryktelig 28 i NHL i scoring med bare 2,55 mål per spill, se på å legge til talentfulle fremover igjen?
 
Denne gangen synes sannsynligheten litt mer plausibel med Arizona-klubben mangler playoffs med bare fire poeng. Colorado-lavine klaret seg sterkt for å ta det siste wildcard-stedet. Hva daglig leder John Chayka of the Coyotes må tenke er ... hva ville det ta å overbevise Kessel for å komme til Arizona? Og hvilke eiendeler ville Chayka trenge å gi opp for å få ham?
 
Hvis Kessel har Coyotes på sin liste over lag, vil han akseptere en handel til, hvem kan Yotes tilby for Kessels tjenester?
 
Et forslag kunne tilby unge høyrefristen Christian Fischer sammen med høyre / venstrefløyen Richard Panik. Fischer har fullført to år av sin inngangskontrakt og vil være et begrenset gratisagent den 1. juli neste år. Hvis signert ville han forventes å få en høyning og en langsiktig kontrakt, kanskje i $ 2-3 millioner. Panik er en ubegrenset friagent, og avhengig av hvem du snakker med, kan eller ikke være i fremtidens planer for Arizona-laget.
 
Fischer er bare 22 år gammel og har egentlig ikke utviklet seg offensivt. Ved 6-fot-2 og 214 pund er han bare den typen spiller som passer fint inn i Pittsburgh. Han har ikke akkurat brent opp resultattavlen med bare 29 mål og 25 assisterer for 54 poeng i 157 kamper. Han har bare en 0,34 poeng per kamp gjennomsnitt. På grunn av sin størrelse er han en god defensiv spiller og kan krasje nettet. Coyotene håpet at han kunne utvikle seg til en power-forward-type spiller som kunne ligne Shane Doan.
 
Panik, 28 år gammel, har fullført sin toårige $ 5,6 millioner kontrakt og kan også hjelpe pingviner med sin fysiske spillestil, samt å være en overordnet straffemorder. Han har avsatt 22 mål og 30 assists for 52 poeng i 110 kamper med Coyotes. Det kommer til en 0,47 poeng per spill gjennomsnitt. Han er en god besittelse spiller med 51,8 prosent Corsi-for og en +2,6 relativ Corsi.
 
Nå, hvis det ikke var nok til å lokke pingvinerne, beholder koyotene det 14. samlede valget i NHL-utkastet.