Din handlekurv er tom

San Diego Gulls Clinch en spot i Calder Cup Playoffs

17/04/2019 0
Anaheim Ducks AHL-affiliate, San Diego Gulls, har kvalifisert seg for Calder Cup Playoffs, og vil forhåpentligvis gjøre en dyp løp for koppen.
For første gang i flere år savnet Anaheim Ducks Stanley Cup Playoffs med en kilometer, og lot mange fans skuffet. Med forandring i horisonten har vårt fokus flyttet til AHL-affiliate, San Diego-gullene. Etter å ha gått glipp av playoffs sist sesong, var 2018-19 sin sesong for å rette sine feil og få et trykk på Calder Cup Playoffs.
 
Etter å ha mistet seg til San Jose Barracuda i forskrift 10. april lå imidlertid deres skudd på playoffs i balansen. En av to situasjoner måtte skje for at de skulle klare et playoff-sted. Mullene ville trenge å beseire Tuscon Roadrunners i deres første av to kamper, eller Colorado Eagles ville trenge å miste til San Jose Barracuda. Hvis de mistet, og Eagles vant, ville de savne playoffs for den andre sesongen på rad.
 
Dessverre, etter å ha gjort en tøff innsats for å vinne mot Roadrunners, mistet gullene i overtid. Heldigvis for dem, tidligere på kvelden, mistet Colorado Eagles til San Jose i regulering, slik at gullene kunne offisielt klare et sted i Calder Cup Playoffs.
 
På lørdag, i ryggen til baksiden i Tuscon, endte San Diego sesongen med en 4-3 seier mot Roadrunners. Med 80 poeng i 69 ordinære sesongspill, slutter de 3. i Stillehavs-divisjonen og vil møte deres tverrstat rivaler, San Jose Baraccuda i første runde av playoffs.
 
han formatere for Calder Cup Playoffs er litt annerledes enn det typiske Stanley Cup Playoffs-formatet vi alle er vant til. I den første runden av Calder Cup Playoffs, divisional semifinalen, lagene lagene spiller i best ut av fem formater. Hvis de går videre til andre runde, derfra fremover, vender formatet tilbake til beste av våre på syv.
 
Når San Diego-gullene møter San Jose Baraccuds i første runde, spilles spill 4 og 5 bare hvis det er absolutt nødvendig. Det første laget som vinner tre kamper i serien, går videre til neste runde. Mullene har hjemme-isfordel i de to første spillene, som kan tjene til fordel for dem.