Din handlekurv er tom

Sweeney: Bruins, Pastrnak 'vil finne en avtale noen gang i tiden

10/09/2017 0
BRIGHTON, Mass - Diskusjonsnivået har sparket opp mellom Bruins daglig leder Don Sweeney og JP Barry, agent for David Pastrnak, de siste dagene, men det høres ikke ut som om ballen har beveget seg mye i en retning med en uke for å gå til åpningen av treningsleiren.
 
Bruins har gjort et par tilbud som kom inn på $ 6 millioner per år for en langsiktig avtale. Barry sendte et tilbud til Bruins i slutten av forrige uke i åtte år som antas å ha vært for minst $ 8 millioner per. Så det er et stort gap mellom B-ene og en nøkkel, 21-årig, begrenset friagent som brøt ut for 34 mål og 70 poeng i fjor.
 
"Status quo there," sa Sweeney i begynnelsen av rookie leiren torsdag morgen. "JP og jeg fortsetter å snakke, og vil fortsette å snakke og finne en avtale på et tidspunkt. Men det er ingen tidsplan på det, og det er ikke noe som egentlig skal utvides på annet enn det som snakkene har vært i gang. "
 
Sweeney la til at han fortsatt tror at begge sider er forpliktet til å holde nr. 88 i Boston på lang sikt. "Det har aldri vært noen avvik fra det synspunktet, fra organisasjonen eller fra spilleren, eller noen andre indikasjoner. [Vi trenger bare] for å finne en avtale som fungerer. "
 
Det er klart at det fortsatt er en sjanse for at en kortere broavtale blir en mulighet dersom de to sidene bare nhl drakter ikke kan være enige om en langsiktig kontrakt, men det er ingen indikasjoner som er et ønsket alternativ for spilleren eller laget.
 
Med begynnelsen av Bs rookiecamping begynner haster å gå litt høyere med NHL-leiren en uke unna, og Pastrnak forventes å være en av de store støtende katalysatorene på B, sammen med ledende scorer Brad Marchand. Bruins er fortsatt nesten to uker ut fra den 18 september forrige sesongåpner mot Montreal Canadiens i Quebec City. Det vil være når Pastrnak virkelig begynner å falle bak sine lagkamerater hvis de to sidene Boston Bruins hockey drakt ikke kan hamre noe ut i de neste 10 dagene.