Din handlekurv er tom

Vilkår og betingelser

Vennligst les disse vilkårene nøye, fordi du ved å bruke denne nettsiden, aksepterer å følge og være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, bør du ikke få tilgang til eller bruke denne nettsiden.

    
VILKÅR OG BETINGELSER TIL REGERINGEN

    
Disse vilkårene representerer partenes endelige og fullstendige avtale, og ingen vilkår og betingelser som på noen måte endrer eller endrer bestemmelsene nevnt heri, skal være bindende for Vårt firma, med mindre det er skriftlig og undertegnet og godkjent av en offiser eller annen autorisert person ved Vårt selskap. Ingen endring av noen av disse vilkårene skal endres av Vårt firmas forsendelse av varer etter mottak av Kjøperens kjøpsordre, fraktforespørsel eller lignende skjema som inneholder trykte vilkår og betingelser i tillegg til eller i strid med vilkårene heri. Dersom et uttrykk, en klausul eller en bestemmelse erklæres ugyldig av en domstol med kompetent jurisdiksjon, skal slik erklæring eller beholdning ikke påvirke gyldigheten av noe annet uttrykk, klausul eller bestemmelse her inneholdt.
    
Godkjennelse av ordre

    
Alle bestillinger er underlagt skriftlig prisbekreftelse av autorisert Vårt firma personell, med mindre det er skriftlig å være fast i en bestemt tidsperiode. Forsendelse av varer uten skriftlig prisverifisering utgjør ikke aksept av prisen i bestillingen.
    
bytte

    
Vårt firma forbeholder seg retten til uten erstatning å erstatte et alternativt produkt av samme type, kvalitet og funksjon. Hvis kjøperen ikke aksepterer en erstatning, må kjøperen spesifikt erklære at ingen erstatning er tillatt når kjøperen ber om et tilbud, dersom en forespørsel om tilbud gjøres, eller hvis det ikke gjøres forespørsel om tilbud, når en bestilling legges til Vårt selskap
    
PRIS

    
Prisene som er oppgitt, inkludert eventuelle transportgebyrer, er gyldige i 10 dager med mindre det er utpekt som fast for en bestemt periode i henhold til et skriftlig sitat eller skriftlig salgsgodkjenning utstedt eller verifisert av en offiser eller annet autorisert personell i Vårt firma. En pris som er utpekt som fast for en bestemt periode, kan tilbakekalles av Vårt firma dersom tilbakekallingen er skriftlig og sendes til Kjøperen før den skriftlige aksept av prisen er mottatt av Vårt firma. Fraktpunkt. Vårt firma forbeholder seg retten til å kansellere bestillinger i tilfelle salgspriser som er lavere enn priser sitert er fastsatt av myndighetsreglementet.
    
TRANSPORT

    
Med mindre annet er oppgitt, skal Selskapet bruke sin vurdering ved å bestemme transportør og ruting. I begge tilfeller er vårt selskap ikke ansvarlig for forsinkelser eller for mye transportkostnader som følge av utvalget.
    
PAKKING

    
Med mindre annet er oppgitt, vil vårt selskap bare overholde sine minimale pakningsstandarder for den valgte transportmetoden. Kostnaden for all spesiell pakking, lasting eller bracing etterspurt av Kjøper vil bli betalt av Kjøper. Alle kostnader for pakking og forsendelse for Kjøperens spesialutstyr skal betales av Kjøper.